Prijsvrij

Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Busreizen met beste deal garantie bij Prijsvrij!

Prijsvrij is een reisorganisatie die vakanties voor de beste prijzen aanbiedt. Ze bieden verschillende type reizen aan zoals autovakanties, kampeervakanties, all inclusive, stedentrips en nog veel meer. Het is een jong, dynamisch, creatief en energiek bedrijf die naast de beste reizen, ook de beste service biedt voor jou als klant. Zo maakt Prijsvrij gebruik van een ‘beste deal garantie’. Dit wil zeggen dat als klanten bij hen hebben geboekt en de reis is ergens anders goedkoper, dat de klanten het verschil terug krijgen.

Kernwaarden
Prijsvrij staat voor de beste reis voor de beste prijs. Daarnaast staat het bedrijf voor de beste service. Dit wordt onder andere gerealiseerd doordat er geen boekingskosten gevraagd worden en het bedrijf een beste deal garantie heeft.

Busreizen naar Spanje
Prijsvrij biedt verschillende compleet verzorgde busreizen aan naar het zonnige Spanje. Populaire bestemming van deze busreizen zijn onder andere het prachtige Malgrat de Mar, Santa Susanna, Lloret de Mar, Benidorm en Blanes. Tijdens jouw verblijf in deze zonnige badplaatsen kun je kiezen uit verschillende accomodatietypes. Zo kun je verblivjen op een camping, op een vakantiepark of in een hotel. Tijdens jouw verblijf kun je daarnaast kiezen voor verschillende verzorgingen. Gaat jouw voorkeur uit naar alleen logies of vind jij het heerlijke dat alle maaltijden voor jou verzorgd worden? Bij de busreizen van Prijsvrij is alles mogelijk! Heb jij verder nog voorkeuren of persoonlijke wensen, Prijsvrij regelt het voor je!

Weet jij al waar je heen gaat? Met Prijsvrij wordt het in ieder geval een vakantie om nooit meer te vergeten!

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...