Over ons

Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Dé busreizen vergelijker

Busreis-Spanje.nl is dé vergelijker voor jouw busreis naar Spanje. Op onze website worden de busreizen van de belangrijkste reisorganisaties vergeleken. Wat dacht je van een busreis van Solmar Tours, Sunliner of Interbus? Zij brengen je graag naar jouw favoriete bestemming aan de Spaanse Costa’s.

Ons team bekijkt wekelijks alle aanbiedingen van de reisorganisaties waar wij mee samen en plaatsen deze op onze bestemming pagina’s en aanbiedingen pagina. Wat dacht je van een compleet verzorgde busreis naar Salou met verblijf in een all inclusive hotel? Liever zelf een accommodatie boeken? Bekijk dan de buspendels op onze website, dit zijn losse bustickets die je al voor 69 euro kunt boeken!

Kortom: Wij zijn dé #1 busreizen vergelijker! Laat je ook inspireren op ons blog en lees je in over alle bestemmingen die je met de bus kunt bereiken.

Busreizen deals


Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...