Buspendel Lloret de Mar

Buspendel Lloret de Mar

hotels Boek bijvoorbeeld bij Interbus of Sunliner
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 72,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Losse bustickets naar Lloret de Mar

Een manier om voordelig naar je favoriete vakantiebestemming Lloret de Mar te reizen is met de bus. Je kan ervoor kiezen om een buspendel Llorret de Mar te boeken. Je stapt dan bij jou in de buurt op en wordt netjes bij het hotel in Lloret de Mar afgezet. Op de terugreis stap je in bij je hotel en kom je in Nederland weer aan op de plaats waar je bent opgestapt. Overdag zal er een aantal keer gestopt worden maar in de meeste gevallen zal er ‘s nachts doorgereden worden zodat je de mogelijkheid hebt te slapen en uitgerust aan te komen.

Vergelijk alle losse bustickets naar Lloret de Mar


Lloret de Mar - Informatie

solmar tours busreizen

Buspendel

Er zijn verschillende reisorganisaties die een dergelijke buspendel aan bieden. Elke reisorganisatie hanteert zijn eigen instapplaatsen, meestal zijn dit een aantal verschillende verspreid door het land. Door de reisorganisaties met elkaar te vergelijken kan je bepalen bij welke jij het beste een buspendel kan boeken. Een aantal van de bekendste reisorganisaties die busreizen aanbieden naar Lloret de Mar zijn bijvoorbeeld Peter Langhout Reizen, Solmar, De Jong Intra, Sunliner. Vergelijk ze allemaal en maak de voor jouw beste keuze.

hotel reisorganisaties

Hotels & Appartementen

In Lloret de Mar zijn talloze hotels te vinden, veelal dicht bij het strand gelegen. In het hoogseizoen is het plaatsje vooral erg populair bij jongeren. Je ziet dan ook dat er bepaalde hotels zijn waar vooral jongeren verblijven. Buiten het hoogseizoen zie je vaak andere gezelschappen vakantie vieren in Lloret de Mar. Vandaar dat er ook volop familiehotels te vinden zijn. Er zijn zelfs hotels die een kinderclub bieden zodat de kleintjes zich ook prima kunnen vermaken.

touringcar solmar busreizen

Touringcar

De pendelbussen zijn zo ingericht dat ze comfortabel zijn om mee te reizen. De stoelen hebben extra beenruimte en een verstelbare rugleuning, zodat je tijdens de reis een comfortabele houding kan vinden. De bussen zijn onder andere voorzien van luchtvering, airconditioning en toilet. Vaak is er ook een minibar aanwezig zodat je onderweg altijd iets te drinken bij de hand hebt. Op deze manier is het helemaal niet erg om een tijdje in de bus te zitten tot je je vakantiebestemming hebt bereikt.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...