Excursiereizen Spanje

Excursiereizen Spanje

Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Bekijk de mooiste plekken van Spanje tijdens een bus rondreis

Spanje is een land met eigen cultuur, heeft een rijke geschiedenis en een groot aantal bezienswaardigheden. We kennen het land van de tapas, paëlla, sangria, siësta en flamenco dans. En uiteraard de vele steden, wat dacht je van Sevilla, Barcelona, Madrid en Malaga? Dankzij de rijke geschiedenis en eigen cultuur is Spanje dan ook een uitstekend land voor een excursiereis.

Tijdens een excursiereis naar Spanje heb je de keuze uit verschillende bestemming. Liefhebber van de Costa Brava en wereldstad Barcelona? Dan is een excursiereis naar de Costa Brava een aanrader. Tijdens deze reis verblijf je vaak in één van de kustplaatsen en maak je regelmatig excursies naar het binnenland en natuurlijk Barcelona. Het voordeel van deze reis is dat je ook genoeg tijd over houdt om te genieten van het zwembad bij het hotel en het strand. Kortom: een perfecte combinatie van beiden!

Ook is de busreis Hart van Spanje al jaren zeer populair. Tijdens deze reis bezoek je vooral het Spaanse binnenland met als kers op de taart hoofdstad Madrid. Een reis met leuke excursies die bij iedere organisatie weer iets verschillen. Op deze pagina vergelijk je eenvoudig alle reisbureaus met de mooiste excursiereizen naar Spanje. Denk aan Kras Reizen, De Jong Intra, Oad en Solmar Tours!

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...