Busreis Lloret de Mar

Busreis Lloret de Mar

hotels Populair: Hotel Oasis Park & Hotel Helios
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 6 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 199,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Vakantie vieren in Lloret de Mar

Hoe heerlijk is het niet als je je vakantie kan vieren in Lloret de Mar? Lekker weer, stranden, volop uitgaansmogelijkheden. Kortom, er is genoeg te doen zodat je een fijne vakantie kan hebben. Je kan op verschillende manieren naar Lloret de Mar reizen. Je kan natuurlijk zelf rijden met de auto of een vliegreis of bus boeken. Met het vliegtuig ben je er lekker snel maar dat kost wel een stuk meer dan een busreis. En met het geld dat je daarmee uitspaart kan je weer wat extra leuke dingen doen tijdens je vakantie! Vergelijk jouw busreis Lloret de Mar via Busreis-Spanje.nl. Op deze pagina hebben we alle aanbieders met scherp geprijsde busreizen gepresenteerd.


Lloret de Mar - Informatie

sunliner touringcars busreizen

Busreizen

Als je met de bus naar je vakantie bestemming Lloret de Mar reist, ben je toch wel een flinke tijd onderweg. Vanaf Utrecht, dat centraal in ons land ligt, is het dan ook zeker 1400 kilometer rijden. Je kan ervan uitgaan dat je ongeveer 18 uur in de bus zal zitten. Ongeacht bij welke reisorganisatie je ook boekt, er wordt voor gezorgd dat je ’s morgens aan komt zodat je meteen van je eerste vakantiedag kan gaan genieten.

strand lloret de mar stranden

Stranden

Wil je tijdens je vakantie een beetje chillen op het strand en genieten van het zonnetje, dan moet je in Lloret de Mar zijn. Lloret de Mar ligt aan de Middellandse zee en heeft een zandstrand van maar liefst 2 kilometer lang. Het strand van Lloret de Mar is erg populair waardoor het erg druk kan zijn. Het beste kan je ervoor zorgen dat je vroeg op het strand bent zodat je nog een fijn plekje kan bemachtigen.

barcelona activiteiten

Activiteiten

Lloret de Mar is een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder jongeren. Je kan overdag luieren op het strand, zwemmen in zee en watersporten. ’s Avonds kan je je helemaal uitleven in het bruisende uitgaansleven. Er zijn discotheken waar vaak dj’s optreden en je elke avond kan feesten. Wil je een beetje meer afwisseling dan kan je een dagje naar Barcelona gaan of naar het waterpretpark Waterworld wat op een steenworp afstand van Lloret de Mar ligt.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...