Busreis Blanes

Busreis Blanes

hotels Populair: App, Europa & Hotel Blaumar
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 79,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Het zonovergoten Blanes, ideaal voor jong en oud

In het meest zuidelijke puntje van de Costa Brava vind je de badplaats Blanes. Vooral bekend onder jongeren vanwege het bruisende nachtleven, maar vergeet niet dat ook traditioneel Spanje in Blanes terug te vinden is. Zo staat het oude gedeelte van de stad vol met historische gebouwen en gotische fonteinen en eet je nog altijd echte Spaanse Tapas langs de boulevard. Een busreis Blanes is een aanrader voor jong en oud, de plaats biedt dan ook veel diversiteit aan hotels en activiteiten. Vergelijk op deze pagina alle reisbureaus met scherp geprijsde busreizen naar Blanes.


Blanes - Informatie

blanes strand stranden

Stranden

De kustlijn van Blanes is woest en rotsachtig. Kleine baaien en lange stranden wisselen elkaar af. De strandliefhebber rolt zijn handdoek uit op het goudgele zand van het S’Abanell strand. Dit kilometers lange strand heb je daarentegen niet voor jezelf alleen. Wie toch op zoek is naar wat privacy, zet koers naar de kleine baaien Sant Franscesc en Cala S’Agulla, die zich net buiten de stad bevinden. Verwacht kraakhelder water, wit zand en met pijnbomen begroeide rotsen.

blanes boulevard activiteiten

Centrum Blanes

Kom je voor het uitgaansleven, dan is Blanes gegarandeerd een stad naar je hart. Grote discotheken en kleine kroegjes. Nederlandstalige hits of liever R&B? Het hoeft je aan niets te ontbreken. De uitgaansgelegenheden centreren zich in het toeristische centrum van de stad.

Meer op zoek naar cultuur? Op een heuvel aan de noordzijde van Blanes liggen de restanten van een kasteel uit de 11e eeuw. In het Sant Joan kasteel bevindt zich een museum over de geschiedenis van Blanes, en daarbuiten wordt je getrakteerd op een prachtig uitzicht over de badplaats en de haven. De trots van Blanes is dan toch wel de botanische tuin Mar i Murtra. Hier vind je meer dan 4000 verschillende soorten planten, verzameld in een schitterend aangelegd complex.

sunliner blanes busreizen

Busreizen

Bespaar wat geld door met de bus naar Blanes af te reizen. De bus als vervoermiddel wordt steeds populairder onder reizigers, omdat het naast dat het kosten drukt, ook een comfortabele manier van reizen is. Steeds meer reisorganisaties vervoeren je in luxe touringcars, vanaf opstapplaatsen dicht bij huis.

Een busreis naar Blanes duurt omennabij 18 uur, afhankelijk van de plaats waar je opstapt en de omstandigheden onderweg.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...