Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

spanje
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

De reistijden naar de Spaanse Costa´s

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de reisorganisatie waar jouw busreis is geboekt. Wist je bijvoorbeeld dat sommige aanbieders kiezen voor een laag aantal opstapplaatsen? Zodat je snel uit Nederland weg kunt rijden. Andere aanbieders kiezen voor veel opstapplaatsen en brengen alle aanbieders naar een verzamelpunt waar vervolgens de bussen worden ingedeeld op bestemming. Let hier goed op bij het boeken van een busreis!

In dit artikel hebben we de gemiddelde reisduur per regio in kaart gebracht, zo kun je beslissen welke bestemming het beste qua reistijd bij je past.

Lloret de Mar busreizen

Costa Brava

De Costa Brava is de populairste streek in Spanje voor een busreis. Je vindt er dan ook de meeste bestemmingen, de meest gekozen zijn: Blanes, LLoret de Mar, Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar en Playa d’Aro. Het voordeel van de Costa Brava is de gunstigste reistijd ten opzichte van andere bestemmingen. Hieronder vind je een overzicht van de reisduur naar de Costa Brava per besteming.

Hoelang duurt een busreis naar:

  • Blanes – 20 tot 22 uur
  • Lloret de Mar – 20 tot 22 uur
  • Calella – 20 tot 22 uur
  • Malgrat de Mar – 20 tot 22 uur

benidorm

Costa Blanca

De populairste bestemming aan de Costa Blanca is natuurlijk Benidorm. Het strand met de vele hoge wolkenkrabbers is een inmiddels beroemd beeld. Ook is Benidorm een geliefde bestemming voor mensen die overwinteren in Spanje. Er is natuurlijk ook niets lekkerders dan de koude Nederlandse temperaturen ontvluchten in de winter.

Hoelang duurt een busreis naar Benidorm gemiddeld?
Een busreis naar Benidorm duurt gemiddeld 24 tot 25 uur.

costa dorada

Costa Dorada

Salou en Cambrils zijn de belangrijkste bestemmingen aan de Costa Dorada. Deze regio ligt vlak onder de wereldstad Barcelona en is zeer geliefd onder zowel gezinnen als jongeren. In Salou heb je de keuze uit vele appartementen, hotels en campings. Het nachtleven van de plaats staat bekend als bruisend, net als de beroemde boulevard die mensen nog altijd kennen van de populaire Nederlandse serie ‘Costa’.

Hoelang duurt een busreis naar Salou gemiddeld?
Een busreis naar Salou duurt gemiddeld 22 tot 24 uur.

over busreis-spanje.nl

Over: Busreis-Spanje.nl

Op Busreis-Spanje.nl lees je meer over alle bestemmingen in Spanje waar je met de bus naar toe kunt. Wat dacht je van Blanes, Benidorm of Lloret de Mar? Ook presenteren we bij iedere bestemming een overzicht met de beste reisbureaus en goedkoopste deals.

Busreizen deals


Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...