Busreis Benidorm

Busreis Benidorm

hotels Populair: Hotel Presidente & Gran Hotel Bali
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 109,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Bezoek het bruisende Benidorm aan de Costa Blanca

Bezoek het ‘Manhattan van de Costa Blanca’ met een heerlijke busreis. Geniet van het spectaculaire landschap langs de kustlijn van Spanje. Kenmerkend voor Benidorm zijn niet alleen de torenhoge wolkenkrabbers, maar ook de lange zandstranden. Aangezien de temperaturen het hele jaar door aangenaam zijn is Benidorm zowel in de zomer, als in de winter een geliefde vakantiebestemming voor jong en oud. Tijdens een busreis Benidorm kun je zonnen op één van de vele stranden, maar ook een aantal dagen cultuur snuiven. Of je nu komt om te zonnen of juist om cultuur te snuiven. In je eentje, of met de kinderen. Benidorm is een vakantie voor iedereen!


Benidorm - Informatie

touringcar solmar tours busreizen

Touringcars

Steeds meer mensen kiezen voor de bus als vervoermiddel wanneer zij op vakantie gaan. Zo is ook Benidorm gemakkelijk per bus bereikbaar. Een busreis naar Benidorm is zeer populair, wekelijks vertrekken er bussen vanuit Nederland naar de Spaanse kust. De busreis duurt, afhankelijk van de opstapplaats, ongeveer 28 uur. Deze opstapplaatsen zijn door heel Nederland te vinden. Om de reis zo comfortabel mogelijk te maken zal er gedurende de dag voldoende gelegenheid zijn om de benen te strekken, te eten en buiten de bus van het toilet gebruik te maken.

benidorm strand gebieden

Bestemmingen

Eenmaal aangekomen op de bestemming lonkt de zee. De populaire stranden Playa de Levante en Playa de Poniente zijn zonder meer grote publiekstrekkers. Playa de Levante is vanwege de langzaam aflopende zeebodem bij uitstek geschikt voor kleine kinderen, daar waar Playa de Poniente voornamelijk bezocht wordt door de Spanjaarden zelf. De twee goudgele stranden worden gescheiden door een kaap, ook wel het ‘Balkon van de Middellandse zee genoemd’. Op deze kaap ligt Placa del Castell: een plein dat een prachtig uitzicht biedt over beide kanten van de stad. Wil jij een All Inclusive verblijf in Benidorm? Dan raden we je aan om eens te kijken hiervoor op de website http://www.allinclusive-spanje.nl.

benidorm gebouwen activiteiten

Activiteiten

Voor wie niet de hele dag aan het strand wil vertoeven, zijn er in Benidorm ook tal van andere activiteiten. Ontvlucht de drukte van de stad in het Sierra Helada Nature Park. Maak een wandeling over de kale vlaktes, langs de plantages en bewonder de berggebieden. Met de hele familie bezoek je Terra Mitica, een heus familiepark, of Aqualandia, een gigantisch waterpark waar je kunt genieten van diverse shows en zeedieren. Zo is er voor ieder wat wils.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...