Busreis Calella

Busreis Calella

hotels Populair: Hotel Bon Repos & Hotel Esplai
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 149,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Calella is minder toeristisch, maar des te leuker!

Weg van het massatoerisme van de Costa Brava, ligt het kleine, maar fijne Calella. Ook hier heeft het toerisme zo zijn invloed: discotheken en souvenirwinkels zijn niet meer weg te denken uit het stadshart, maar minder massaal dan in vergelijking met de andere badplaatsen in de omgeving. Boek een busreis Calella via één van de partners van Busreis-Spanje.nl. Op onze website vergelijk je dagelijks nieuwe aanbiedingen voor een busreis Calella.

De badplaats is slecht 50 kilometer verwijderd van de metropool Barcelona. Vanuit Calella kun je dan ook gemakkelijk een dagtrip maken met de trein naar deze wereldstad. Door Calella loopt een spoorlijntje, dat de diverse kustplaatsen met elkaar verbindt. Deze begint in Blanes en loopt via Malgrat de Mar en Calella naar Barcelona.


Calella - Informatie

sunliner touringcar busreizen

Busreizen

Reis je met de bus vanuit Nederland naar de Spaanse kust? Steeds meer reisorganisaties hebben opstapplaatsen door heel het land. Zo kun je altijd dichtbij huis beginnen aan je reis naar Spanje.

De busreis naar Calella neemt gemiddeld 20 uur in beslag. Beschouw die reistijd niet als verloren tijd, maar lees een goed boek of geniet van het uitzicht onderweg en zie het als een extra vakantie dag.

calella huizen activiteiten

Activiteiten

Badplaats Calella beschikt over een 3 kilometer lang zandstrand dat tal van mogelijkheden biedt voor watersportactiviteiten. In de zomermaanden worden ook op het strand zelf diverse activiteiten georganiseerd. Omdat het strand vrij snel stijl in de zee afloopt is het minder geschikt voor kleine kinderen.

Een dagje strand kan ook goed gecombineerd worden met het bezoeken van bezienswaardigheden in Calella. Sterker nog, hier hoef je het strand niet eens voor af. Op het strand vind je namelijk de Sant Sebastian. De bekende vuurtoren, die je kunt beklimmen voor een fenomenaal uitzicht op de kustlijn.

calella gebouw bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Naast een heerlijke dagje strand, is winkelen ook een feest in Calella. De stad heeft namelijk de langste winkelstraat van de Costa Brava, met welgeteld zo’n 300 winkels.

Maak voor de culturele bezienswaardigheden een wandeling door het oude centrum van de stad. Hier treft je onder meer de Santa Maria parochiekerk aan. Vlakbij de kerk ligt tevens Casa del Salvadors, een 14e eeuws gebouw wat ook zeker de moeite waard is om te bezichtigen.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...