Busreis Salou

Busreis Salou

hotels Populair: Hotel H10 Delfin & Hotel Best Cap Salou
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 199,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Dé ultieme strandvakantie boeken? Ga dan naar Salou

Salou, een plaatsje aan de Spaanse Costa Dorada, is gelegen aan de oostkust van Spanje. Met temperaturen die zomers oplopen tot ruim boven de dertig graden, is het een geliefde vakantiebestemming voor zonaanbidders. Een busreis Salou is een veel gekozen manier om de Spaanse zon op te zoeken. Op Busreis-Spanje.nl vindt u alle nodige informatie en vergelijkt u alle aanbieders.

In het hoogseizoen zijn het voornamelijk de jongeren die massaal afreizen naar de badplaats vanwege het bruisende uitgaansleven, maar ook voor jonge gezinnen en ouderen is er in Salou genoeg te beleven. Salou kent een oud en een nieuw stadshart. In het oude gedeelte is de overdekte markt aan de Via Roma te vinden, maar ook de wekelijkse markt op maandagochtend aan de Passeig de Segregacio. Bezoek ook de boulevard, waar een permanente kermis staat. In het nieuwe gedeelte van de stad, vind je met name de velen bars, cafés en discotheken.

Liever alleen een busreis boeken? Zie ook alle buspendels Salou.


Salou - Informatie

strand salou stranden

Stranden

Salou heeft meerdere grote stranden. Het grootste en daarmee ook het meest bekende strand is Playa Levante. Dit 1200 meter lange goudgele zandstrand biedt een grote hoeveelheid aan watersportmogelijkheden, maar heeft ook een aantal plekken speciaal ingericht op gezinnen met jonge kinderen.

Liever wat meer rust? Dan kies je voor Playa Larga, een strand dat meer in het buitengebied van Salou ligt. Of bezoek de baaien bij Cap de Salou, of Cala de Lenguadetes, waar snorkkelen en duiken onder meer populair zijn.

barcelona activiteiten

Activiteiten

Voor veel Salou-gangers staat een bezoek aan Barcelona ook hoog op het activiteitenlijstje. Aangezien de wereldstad maar op een schampere 100 kilometer afstand van Salou ligt, worden er dagelijks busreizen naar de stad verzorgd. Ook in de nabije omgeving van Salou zijn er een hoop attracties. Te denken valt aan Port Aventura, het grootste pretpark van Spanje met de hoogste achtbaan van Europa, of waterpark Aquopolis.

touringcar sunliner busreizen

Busreizen

Per bus naar Salou reizen, wordt steeds aantrekkelijker. De luxere touringcars en goedkope prijzen, maken dat veel reizigers tegenwoordig voor de bus als alternatief kiezen.

Een busreis naar Salou duurt vanaf het verzamelpunt ongeveer 20 uur. Door het steeds groter wordende aanbod, zijn er door heel Nederland opstapplaatsen te vinden, zodat je altijd dicht bij huis op kunt stappen.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...