Buspendel Blanes

Buspendel Blanes

hotels Boek bijvoorbeeld bij Interbus of Sunliner
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 72,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Losse bustickets naar Blanes

Waar de inwoners van Blanes voorheen bestonden van de visserij, landbouw en kleinschalige industrie, leeft het grootste deel van de bevolking vandaag de dag van het toerisme. De sfeer van het voormalige vissersdorp is echter goed bewaard gebleven. Vlakbij het oude centrum van de stad is de haven, waar nog elke dag de vissers hun netten drogen en de verse vis verkopen op de visveiling. Een buspendel Blanes boek je eenvoudig via één van onze partners, scherp geprijsd en aangesloten bij ANVR en SGR.

Wel is er naast een oud centrum, nu ook een toeristisch centrum. In de winter erg rustig, maar in de zomermaanden bruisend als nooit tevoren. Hier tref je voornamelijk de souvenirwinkels, restaurants, cafés en discotheken.

Vergelijk alle losse bustickets naar Blanes


Blanes - Informatie

solmar tours reisorganisaties

Reisorganisaties

Reisorganisaties als De Jong Intra, Peter Langhout, Sunliner en Solmar bieden een buspendel naar de Spaanse badplaatsen aan. Op die manier is wel het vervoer geregeld, maar ben je vrij in de keuze voor accommodatie. Vanaf verschillende opstapplaatsen door heel Nederland vertrekken, voornamelijk in de zomermaanden, dagelijks bussen naar de Spaanse kust.  De bus brengt je naar een centraal punt in Blanes zodat je vanaf daar op eigen gelegenheid naar je accommodatie kunt reizen.

hotel busreizen

Hotels & Appartementen

Kom je met een groep of met het gezin dan is een appartement wellicht comfortabeler dan het boeken van meerdere hotelkamers. Appartementencomplex La Masia biedt dan uitkomst. Het complex ligt midden in het toeristisch centrum en een korte wandeling verwijderd van het nabije kiezelstrand. Geniet van de gezelligheid van een camping, met het comfort van een appartement. Toch liever een hotel? Hotel Beverly Park & Spa heeft ook een perfecte ligging, het centrum om de hoek en het brede zandstrand op steenworpafstand.

touringcar solmar tours busreizen

Touringcars

Maak je geen zorgen over de route of over het tijdig inchecken van bagage. Leun rustig achterover in een comfortabele stoel en geniet van een film of een goed boek, terwijl je naar de plaats van bestemming gereden wordt. Gun je zelf een extra dag vakantie en reis per bus. Je komt uitgerust aan en begint fris aan je vakantie. De meeste touringcars zijn tegenwoordig standaard uitgerust met royale beenruimte, een verstelbare leuning, toilet, minibar, luchtvering en airconditioning. Alles om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...