Busreis Malgrat de Mar

Busreis Malgrat de Mar

hotels Populair: Hotel Reymar & Hotel Europa Splash
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 129,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Catalaanse schoonheid van Malgrat de Mar

Aan de Spaanse kust, gelegen tussen Santa Susanna en Blanes, vind je de Catalaanse stad Malgrat de Mar. Deze badplaats ligt aan het zuidelijke deel van de Spaanse Costa del Maresmem. Malgrat de Mar en Santa Susanna vormden voorheen samen één grote stad, maar vandaag de dag is het enkel het langgerekte zandstrand wat de twee verbindt. Bij een busreis Malgrat de mar heb je de keuze uit een groot aantal schitterende hotels die aan het strand van Malgrat de Mar zijn gelegen.

Malgrat de Mar staat bekend om het typische Catalaanse stadscentrum, met nauwe straatjes en zandkleurige huisjes. Hier vind je onder meer de Peixateries velles, of wel de oude vismarkt, en de 16e eeuwse St Nicolau kerk die vanwege haar formaat bekend staat als de ‘Kathadraal van de kust’.


Malgrat de Mar - Informatie

sunliner touringcar reisorganisaties

Reisorganisaties

Diverse reisorganisaties bieden tegenwoordig complete zonvakanties aan met de bus als vervoermiddel. Ook zijn er losse bustickets beschikbaar, zodat je zelf beslist waar je verblijft en voor hoe lang.

De gemiddelde duur van een busreis naar Malgrat de Mar is 18 tot 20 uur, afhankelijk van de drukte op de weg en het aantal tussenstops. Door de toename van het aantal vakanties per bus, neemt ook het comfort toe. Zo stap je tegenwoordig dicht bij huis op en kies je uit verschillende comfort klassen.

strand malgrat de mar stranden

Stranden

Het strand van Malgrat de Mar wordt omgeven door pijnbomen en beslaat een groot deel van de kustlijn. Je kunt hier je handdoek dus gemakkelijk kwijt om ongestoord te genieten van de zon. Geen zonaanbidder, maar meer een waterliefhebber? Bedrijf een van de vele watersporten als kajakken, jetskiën en parasailen. Bovendien siert een blauwe vlag het centrale strand, een exclusief eco-label dat aantoont dat het strand schoon en veilig bevonden is.

salvador dali bezienswaardigheden

Geschiedenis Malgrat de Mar

De stad is tevens de geboorteplaats van de bekende Spaanse schilder Salvador Dali. In de omgeving is dan ook veel van hem terug te vinden, zoals het Gala Dali Kasteel in het naburige plaatsje Pubol, dat zeker een bezoek waard is.

Aangezien Santa Susanna nog altijd aan Malgrat de Mar ‘vastgeplakt’ zit, is ook dat een veelvoorkomend uitstapje. Wandel enkele kilometers over de boulevard langs gezellige winkeltjes, cafés en restaurants, zo naar Santa Susanna.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...