Buspendel Playa d’Aro

Buspendel Playa d’Aro

hotels Boek bijvoorbeeld bij Interbus of Sunliner
reisbureaus vergelijken Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
busreizen deals icoon al vanaf 72,-
Wij vergelijken
spanje reisbureaus

Losse bustickets naar Playa d’Aro

Wil jij ook in jouw woonplaats of daar in de buurt op de bus stappen om naar een mooi en zomers strand gebracht te worden? Met een buspendel Playa d’Aro kan dat. Je stapt in Nederland in op een van de verschillende opstapplaatsen en wordt afgezet bij jouw hotel in Playa d’Aro aan de Costa Brava. Hier kan je genieten van een zonnige strandvakantie aan de Middellandse Zee. Overdag genieten op het strand en je ’s nachts in het uitgaansleven storten. Zo beleef jij de strandvakantie van je leven.

Vergelijk alle losse bustickets naar Playa d'Aro


Playa d'Aro - Informatie

sunliner reisorganisaties

Reisorganisaties

Je kan op verschillende manieren naar de Costa Brava reizen: met het vliegtuig, met eigen vervoer of je maakt gebruik van een busreis. Verreweg de meest goedkope en onbezorgde manier van reizen is door een buspendel te boeken. Verschillende reisorganisaties bieden verschillende buspendels aan met als bestemming Playa d’Aro. Of je nou boekt bij Solmar Tours, De Jong Intra, Sunliner of Peter Langhout Reizen, elke reisorganisatie zorgt ervoor dat jij zorgeloos en zonder problemen op jouw vakantiebestemming aan zal komt.

hotel playa d'aro activiteiten

Hotels

Langs het strand van Playa d’Aro loopt een brede uitgestrekte promemade. Hieraan liggen tal van terrassen en hotels. Gezien het lang uitgestrekte strand van zal je vanaf veel hotels dus direct toegang tot het strand hebben. De meeste hotels zijn grote gebouwen met een moderne uitstraling en inrichting. Wat meer in de buurt van de jachthaven van het plaatsje bevindt zich tevens een hele wijk vol hotels en appartementen. Je hebt hier dus volop mogelijkheden om een fijn hotel te vinden.

touringcar solmar busreizen

Busreizen

Met de bussen die rijden op Playa d’Aro kan je comfortabel beginnen aan je vakantie. Je laat je rijden terwijl jij het je gemakkelijk maakt op een Royall Class Stoel, met extra beenruimte en zachte vering. Je kan onderweg gebruik maken van het toilet dat aan boord is zodat je niet hoeft te wachten tot de volgende stop. Tevens zijn de meeste bussen voorzien van een minibar zodat je altijd iets te drinken of een kleinigheidje te eten kan nemen.

Busreizen tips & kortingen
salou

De mooiste hotels in Salou

Salou is een veel gekozen bestemming in Spanje. De plek staat bekend om de gezellige boulevard, het bruisende uitgaansleven, de gezellige campings die ideaal zi...

benidorm

Hoelang duurt een busreis naar Spanje?

Een veel gestelde vraag is hoelang een busreis naar Spanje nu duurt. Dit is voor iedere regio & bestemming anders, ook ben je afhankelijk van files en de re...